- Διαφήμιση -
Print Friendly, PDF & Email

Τα ξενοδοχεία, οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους: κάποιες αληθινές –ή όπως ο συγγραφέας θυμάται να συνέβησαν- κάποιες άλλες εξ ολοκλήρου φανταστικές. Ίσως όχι ακριβώς «εξ ολοκλήρου», αφού συχνά οι προηγούμενοι επισκέπτες των ξενοδοχείων αφήνουν «ίχνη» που σε βοηθούν να μαντέψεις μια ιστορία. Ή να την επινοήσεις.

Το νέο βιβλίο του Μίλτου Πασχαλίδη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια και στις 208 σελίδες του μας υπόσχεται ένα ταξίδι αναπάντεχων εμπειριών που μοιράζεται μαζί μας ο αγαπημένος τραγουδοποιός. Μικρές και μεγάλες στιγμές που θα αιχμαλωτίσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού και όχι μόνο.

Σημείωμα του συγγραφέα:

- Διαφήμιση -

«Τριάντα χρόνια στο δρόμο, ένα πράγμα γνώρισα καλύτερα στις πόλεις που με φιλοξένησαν: τα ξενοδοχεία. Έχω κοιμηθεί σε αμέτρητα. Τόσo πολλά και τόσο συχνά, που πολλές φορές όταν ξυπνάω –ακόμα και στο σπίτι μου– έχω απώλεια προσανατολισμού: με άλλα λόγια, δεν έχω την παραμικρή ιδέα πού βρίσκομαι».

Ο Μίλτος Πασχαλίδης

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα-τραγουδοποιό:

Ο Μίλτος Πασχαλίδης γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1969 και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε μαθηματικά και φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ζει στην Αθήνα και έχει δύο κόρες, την Ευγενία και τη Χριστίνα. Συνήθως φτιάχνει τραγούδια. Έχει γράψει τρία μυθιστορήματα: Δύο νύχτες στο Σαράντι (2010), Επόπτης (2012, β΄ έκδοση 2021), Αγύριστο κεφάλι. Ο Άλκης Αλκαίος που γνώρισα… (2014, β΄ έκδοση 2017).

Διαβάστε το αφιέρωμα του CalendArt σε μερικά από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία του κόσμου

- Διαφήμιση -