- Διαφήμιση -
Print Friendly, PDF & Email

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και κάποιοι βουτάνε εδώ και καιρό στα καταγάλανα νερά, ενώ κάποιοι άλλοι ονειρεύονται διακαώς αυτήν την πολυπόθητη στιγμή! Τι χρώμα όμως έχει αυτή η τόσο ξεχωριστή εποχή του θέρους; Ο νέος διαγωνισμός του CalendArt καλεί τον κάθε ένα να στρέψει τον φακό του σε ό,τι του θυμίζει καλοκαίρι. Σε χρώματα, φως, μυρωδιές…

Φωτογραφία: Γιάννης Ζέρβας

Καλούμε τους αναγνώστες να αποτυπώσουν το δικό τους ξεχωριστό στιγμιότυπο και να το στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μαζί με το ονοματεπώνυμο τους και έναν σχετικό τίτλο ή μία λεζάντα.

- Διαφήμιση -

Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από την συντακτική ομάδα του CalendArt, η οποία θα αναδείξει τις επτά καλύτερες φωτογραφίες σε νεότερο άρθρο-αφιέρωμα που θα δημοσιευθεί στο CalendArt, μετά το πέρας της λήξης του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα 7 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν δύο ημέρες αργότερα, την Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Φωτογραφία: Γιάννης Ζέρβας

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής & συμμετοχής

*Διάρκεια διαγωνισμού από Τετάρτη 7/07/2021 ώρα 10:00 έως και Τρίτη 20/07/2021, ώρα 23:59.
*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στον κάτοχο της φωτογραφίας.
*Το www.calendart.gr έχει δικαίωμα αναδημοσίευσης των τελικών επτά φωτογραφιών στο σχετικό άρθρο και στα social media του site.
*Ο αποστολέας της φωτογραφίας είναι απαραιτήτως και ο κάτοχος της φωτογραφίας και των πνευματικών δικαιωμάτων της.
*Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα αποστολής μίας μόνο φωτογραφίας.
*Αποκλείονται από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό πρόσωπα πρώτου συγγενικού βαθμού της ομάδας του CalendArt.

Φωτογραφία: Γιάννης Ζέρβας
- Διαφήμιση -