- Διαφήμιση -

Το Calderone με 11 χρόνια εμπειρία στη σπουδή της Υποκριτικής Τέχνης και της τέχνης της Φωτογραφίας, στην Ελλάδα, έχοντας αφουγκραστεί την ανάγκη για καλλιτεχνική ενασχόληση και βλέποντας την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να σπουδάσουν την τέχνη του θεάτρου και της φωτογραφίας, μέσα από πραγματικές συνθήκες, στούντιο και θεατρικής σκηνής, με έμπειρους και εν ενεργεία καθηγητές με ετήσια συνδρομή 248 ευρώ με ΦΠΑ.

Προσφέρει ετήσιους κύκλους σε θέατρο και φωτογραφία:

·      Μαθήματα Υποκριτικής στο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων του Calderone

Στη θεατρική ομάδα του Calderone, τα μαθήματα απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν σε βάθος με την τέχνη του θεάτρου και  δεν έχουν την πολυτέλεια να δαπανήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά ή πολύ χρόνο. Το πρόγραμμα είναι 3 ώρες την εβδομάδα με βασικά μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού/σωματικού θεάτρου.

Ετήσια συνδρομή 248 ευρώ, με ευέλικτο πρόγραμμα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι να ολοκληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.

Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τμήμα 10. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

·      Σκηνοθεσία θεάτρου

Ο/Η σκηνοθέτης/τις στο θέατρο είναι αυτός/η που μεσολαβεί ανάμεσα στο έργο και το κοινό. Είναι αυτός/η που ορίζει τον τρόπο με τον οποίο το κοινό θα παρακολουθήσει το έργο, τον τρόπο που θα το ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί, σε ένα βαθμό, ορίζει ακόμα και τα συμπεράσματα που θα αποκομίσουν οι θεατές. Όποιο και αν είναι το έργο στο τέλος το κοινό θα δει το δικό του/της όραμα.

Διετές πρόγραμμα με ετήσια συνδρομή 248 ευρώ σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του Calderone, με ευέλικτο πρόγραμμα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι να ολοκληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων. Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τμήμα 10. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

·      Μαθήματα ψηφιακής Φωτογραφίας της Λέσχης του Calderone

- Διαφήμιση -

Ο καλλιτέχνης είναι κάποιος που μπορεί να αλλάζει τους νόμους και να λυγίζει τους κανόνες αλλά αυτό προϋποθέτει να γνωρίζει και τα δύο.

Κάποιος που αγοράζει μια φωτογραφική μηχανή και μαθαίνει τη λειτουργία της, μπορεί να τραβήξει καλές φωτογραφίες στα όρια των δυνατοτήτων της μηχανής του.

Κάποιος που γνωρίζει τις τεχνικές της φωτογραφικής τέχνης μετακινεί αυτά τα όρια απεριόριστα.

ετήσια συνδρομή 248 ευρώ, με ευέλικτο πρόγραμμα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι να ολοκληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.

Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τμήμα 10. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

·      Μαθήματα Αναλογικής Φωτογραφίας της Λέσχης του Calderone

Στα μαθήματα αναλογικής φωτογραφίας/σκοτεινός θάλαμος μαθαίνουμε και εξοικειωνόμαστε με την μέθοδο που προϋποθέτει τη χρήση φιλμ στην κάμερα και έπειτα μια χημική διαδικασία για να εμφανιστεί. Το φιλμ πρωτοεμφανίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και έκτοτε μέσα από μελέτες και πειραματισμούς, έφτασε στη μορφή που γνωρίζουμε. Η αναλογική φωτογραφία πάντοτε στηριζόταν σε μια κάμερα, το φιλμ και στον σκοτεινό θάλαμο όπου και γίνεται η εμφάνιση του. Το φιλμ είναι εξαιρετικά φωτοευαίσθητο και οποιαδήποτε φωτιστική παρέμβαση το επηρεάζει.

Ετήσια συνδρομή 248 ευρώ, με ευέλικτο πρόγραμμα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι να ολοκληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.

Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τμήμα 10. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου δίνεται στους σπουδαστές Βεβαίωση Σπουδών. Το calderone είναι φορέας αναγνωρισμένος από το Υπουργείου Πολιτισμού με αριθμό Μητρώου 8377.

Η εξόφληση του προγράμματος γίνεται με την έναρξη των μαθημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2130058407 ή στο www.calderone.gr/

OPEN DAY την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα έχουμε ανοιχτές τις πόρτες μας για να κάνουμε περιήγηση στους χώρους μας, να γνωριστείτε με τους δασκάλους του Calderone, να μάθετε για τα προγράμματα που προσφέρουμε αλλά και για ανακαλύψτε από μόνοι σας όλα όσα κάνουν τον χώρο μας ξεχωριστό. Γι’ αυτό #savethedate και επισκεφτείτε μας, στην οδό Μελενίκου 31, από τις 17:00 έως τις 22:00.

Calderone, Μελενίκου 31, Βοτανικός, 104 47 Αθήνα, τηλ. 2130058407

- Διαφήμιση -