- Διαφήμιση -
Print Friendly, PDF & Email

Στο café του Νομισματικού Μουσείου, ο φετινός Οκτώβριος ανοίγει με…ποιον άλλον; Μα φυσικά, με την απόλυτα δεμένη μουσική «συμμορία» του Alexander Affolter που ξέρει καλύτερα από τον κάθε έναν να δίνει πάντα μια φρέσκια ερμηνεία στα κλασικά κομμάτια του Φρανκ Σινάτρα.

Ένα από τα πιο αγαπημένα αφιερώματα της πόλης μας, που έχει γίνει πια θεσμός, επιστρέφει στον κήπο με τζαζ διάθεση.

Ο τζαζ περφόρμερ Alexandros Affolter θα πιάσει με λαχτάρα το μικρόφωνό του, ο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος πετάει απ’ τη χαρά του τις μπαγκέτες στον αέρα, ο Παντελής Μπενετάτος ξεσκονίζει τις παρτιτούρες του στο πιάνο και ο Γρηγόρης Θεοδωρίδης αλλάζει τις χορδές στο μπάσο. Ετοιμάζονται όλοι τους για να μας μαγέψουν για άλλη μια φορά την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. σε μια βραδιά αφιερωμένη σε ποιον άλλον; Στον μεγάλο Φρανκ Σινάτρα και τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Ο Αλέξανδρος έχει εμπνευστεί από πολύ μικρή ηλικία από τη φωνή και την έκφραση του Φρανκ Σινάτρα ενώ ο Σεραφείμ ως γνήσιος λάτρης του ρυθμού και του timing του μεγάλου τραγουδιστή, θα θέσει τις βάσεις του ρυθμού στη βραδιά. Μαζί με τον Γρηγόρη Θεοδωρίδη και τον Παντελή Μπενετάτο, θα παρουσιάσουν μια δική τους jazzy εκδοχή του ρεπερτορίου της «Φωνής». Θα ακούσουμε γνωστά κομμάτια όπως τα I’ve Got You Under My Skin, Fly Me To The Moon, αλλά και λιγότερο διάσημα όπως τα I’m A Fool To Want You και All My Tomorrows, μαζί τα αγαπημένα του Σινάτρα όπως τα One For My Baby και Angel Eyes.

- Διαφήμιση -

Alexandros Affolter – τραγούδι
Παντελής Μπενετάτος – πιάνο
Γρηγόρης Θεοδωρίδης – μπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος – ντραμς

Ημερομηνία:

  • 06/10/2022

9 μ.μ.

Νομισματικό Μουσείο, Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Eισιτήρια:

5€

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 210 3610067 (Απαραίτητη η κράτηση θέσης)

- Διαφήμιση -