- Διαφήμιση -

Η Gallery Art Number 23 παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Ελληνοαμερικανίδας Θεοδώρας Παύλου με τίτλο «Κρυστάλλινα ύδατα».

Η έκθεση παρουσιάζει τις άγνωστες αλλά και άκρως γοητευτικές παραλίες της Ελλάδας, που συνοδεύουν τις καλοκαιρινές ανεξίτηλες αναμνήσεις που μένουν πάντοτε στη καρδιά μας…

Η Θεοδώρα, στις ζωγραφικές αφηγήσεις της, μοιράζεται μνήμες και εικόνες από διάφορα μέρη , όπου ενσωματώνονται μοναδικά σε ένα πίνακα που μπορεί να ταξιδέψει οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή! Πρόκειται για μια εικαστική συλλογή, όπου η καλλιτέχνης έχει σκοπό να αναδείξει από τη δική της οπτική, διάφορες καλοκαιρινές μνήμες με φόντο τα κρυστάλλινα γαλάζια ύδατα της Ελλάδας, με την επιμέλεια της Ελένης Κολίτσας.

Λίγα λόγια για την Θεοδώρα Παύλου

Η Θεοδώρα Παύλου γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στο Σικάγο, ανακάλυψε από πολύ μικρή ηλικία την αγάπη για τα εικαστικά. Σπούδασε Καλές Τέχνες & Τομέα Εκπαίδευσης. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και Αμερική με σκοπό να μοιραστεί την τέχνη  με το μοναδικό, προσωπικό της στυλ.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την Θεοδώρα Παύλου στην προσωπική της ιστοσελίδα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Πληροφορίες Έκθεσης

«Κρυστάλλινα ύδατα»

Επιμέλεια έκθεσης: Ελένη Κολίτσα

Διάρκεια έκθεσης: 23 έως 29 Ιουνίου 2023

Gallery Art Number 23: Δημ. Αιγινίτου 8, Θησείο Αθήνα 118 51

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο έως Πέμπτη 10.00-11.00

- Διαφήμιση -