- Διαφήμιση -
Print Friendly, PDF & Email

Το «ΔΟΝ Σαλόνι Τεχνών», ο πολιτιστικός πολυχώρος (Μεσολογγίου 25, Παλαιό Φάληρο) που έχει πλέον σηκώσει και θεατρική αυλαία, φιλοξενεί στην σκηνή του ένα κείμενο δια χειρός Θάνου Τσάμπρα, στην πρώτη διανομή του, ερμηνευμένο και σκηνοθετημένο από την Ουρανία Αργυροπούλου.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στα άδυτα μιας εύθραυστης αλλά και άκρως ενδιαφέρουσας προσωπικότητας, σε μια κατάθεση ψυχής μέσα από την οποία διακρίνονται οι κρυφές εκφάνσεις της ανθρώπινης ύπαρξης.
Ένας σύγχρονος εκ βαθέων μονόλογος, ο οποίος εξελίσσεται σε έναν διάλογο με το επί σκηνής πιάνο, μας παροτρύνει να αναρωτηθούμε για το πού το σωστό του ενός, αποβαίνει η καταστροφή για τον άλλο, για τα όρια της αγάπης και του εγωισμού, της ικανοποίησης και των φόβων, της αυτοδιάθεσης και του χειρισμού.

Μια παράσταση με άρωμα άγριο και τρυφερό, που σίγουρα θα αγγίξει τις ψυχές όσων θα την παρακολουθήσουν.

Λίγα λόγια για τον Θάνο Τσάμπρα

Ο Θάνος Τσάμπρας είναι μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος από το 1993 και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της από το 2015 έως το 2021. 

Γεννήθηκε στις Αμυγδαλιές Ολυμπίας και μεγάλωσε στον Πειραιά.
Από το 1985 ζει στην Πετρούπολη.

Ως ποιητής, έχει στο ενεργητικό του τις ποιητικές συλλογές: «Απ΄ τον Παράδεισο απ΄ έξω», «Ραγισμένος Χρόνος» και «Πετρολούλουδα».  

Έγραψε σενάρια για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, καθώς και θεατρικά έργα. Το θεατρικό του «Επτά Σημάδια», είναι έργο-οδηγός εκπαίδευσης και άσκησης θεατρικών ομάδων.
Διετέλεσε στέλεχος του Δημιουργικού Τμήματος σε τηλεοπτικό κανάλι επί σειρά ετών και συνέβαλε στην δημιουργία εκπομπών. Παράλληλα, εργάστηκε και ως υπεύθυνος προγραμματισμού εκπομπών στην ιδιωτική τηλεόραση. 

- Διαφήμιση -

Πληροφορίες παράστασης

Κλαίρη και Μαρίνα

Από 5 Ιανουαρίου κάθε Κυριακή

Σκηνοθ.- Ερμ.: Ουρ. Αργυροπούλου
Διδασκ.: Μ. Παπαδημητρίου
Επεξ.Ήχου: Κ. Χαριτάτος

ΔΟΝ Σαλόνι Τεχνών

Μεσολογγίου 25, Παλαιό Φάληρο

Τηλ. 2109844081

Ώρα Έναρξης: 21.15
Διάρκεια: 75’
Τιμή Εισόδου: 12 € (με ποτό)

- Διαφήμιση -