- Διαφήμιση -

Η Jazz at Lincoln Center, μια από τις πιο διάσημες Jazz ορχήστρες του κόσμου, ταξιδεύει κατευθείαν στην Αθήνα από την καρδιά της Νέας Υόρκης, φέρνοντας μαζί της 6 από τους μουσικούς της και 3 κυρίες της Jazz – με κορυφαία την Catherine Russel – για μία συναυλία με τίτλο: ”Jazz at Lincoln Center presents: Songs we love” στις 13 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η φιλανθρωπική συναυλία διοργανώνεται από τον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline Hellas σε συνεργασία με την IMG Artists και την visionary culture.

Τρείς γυναικείες φωνές της Jazz στην Αμερική, η υποψήφια για βραβείο Grammy Catherine Russell, η Brianna Thomas και η Shenel Johns μας προσκαλούν στο ”Songs we love”, ένα νοσταλγικό ταξίδι στη μουσική Jazz και την ιστορία της, καλύπτοντας μια πορεία από τα πρώτα μπλουζ και τζαζ τραγούδια της δεκαετίας του 1920, μέχρι και τις τεράστιες επιτυχίες των δεκαετιών 1950 & 1960.

Tο ελληνικό και διεθνές κοινό του Ηρωδείου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει διάσημα τραγούδια, ορισμένων εκ των σημαντικότερων συνθετών – ερμηνευτών της τζαζ, όπως οι: Duke Ellington, George Gershwin, Cole Porter, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra και Judy Garland.

Κάθε χρόνο, η  ορχήστρα Jazz at Linocln Center υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Wynton Marsalis, παρουσιάζει εκατοντάδες συναυλίες στο “«σπίτι» της στη Νέα Υόρκη, το Frederick P. Rose Hall αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η Jazz at Lincoln Center μέσα από το καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό της πρόγραμμα με προσκεκλημένους δημιουργούς και ερμηνευτές στηρίζει και προωθεί το όραμά της για τη συνεχή ανάπτυξη και διάδοση της τέχνης της τζαζ μουσικής & κουλτούρας παγκόσμια, έχοντας καταφέρει να παρουσιάσει το σημαντικότατο έργο της σε περισσότερες από 446 πόλεις, σε περισσότερες από 40 χώρες.

Το Lifeline Hellas έχει προσφέρει ιατρικό εξοπλισμό αξίας πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος, τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών στο Νοσοκομείο “Έλενα Βενιζέλου”, προσθέτοντας 6 θέσεις και τον εξοπλισμό τους, και τη δωρεά 7 θερμοκοιτίδων και 8 μόνιτορ, έτσι ώστε να μην μετακινούνται τα πρόωρα νεογνά όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση – γεγονός πολύ σημαντικό για την ασφάλεια τους. Επίσης, μόλις παραδόθηκαν 2 ακόμα θερμοκοιτίδες στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν».

- Διαφήμιση -

H εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Πληροφορίες

13 Σεπτεμβρίου | 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Τιμή εισητηρίου:

Είσοδος: 15 – 120 ευρώ

Προπώληση

viva.gr

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης,
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)

- Διαφήμιση -