- Διαφήμιση -

Όλοι λογικά συμφωνούμε ότι ο ύπνος είναι ζωή. Και ενώ πολλοί από εμάς κάθε πρωί πατάμε αναβολή στα κινητά μας ξυπνητήρια περιμένοντας ανυπόμονα το Σαββατοκύριακο να χορτάσουμε λίγο παραπάνω υπνάκο, κάποιοι τυχεροί καταφέρνουν να συνδιάσουν την επαγγελματική τους ζωή με αυτήν την υπέροχη αναζωογονητική δραστηριότητα του ύπνου. Δουλειά του ονείρου!

Η αποστολή σας; Πολύ απλή! Δοκιμάζετε στρώματα για επώνυμα κλινοσκεπάσματα για ένα μήνα, με μια ωραία επιταγή ύψους 1500 δολαρίων, τουτέστιν 1230 €. Κοιμάστε, δοκιμάζετε στρώματα, ονειρεύεστε, ξεκουράζεστε και δίνετε τη γνώμη σας για το στρώμα που κοιμηθήκατε ή κάνατε τη σιέστα σας.

Συμμετέχετε σε μελέτη ύπνου

Ο μελλοντικός σας εργοδότης ονομάζεται Everynight. Πρόκειται για μια αμερικανική μάρκα κλινοσκεπασμάτων που είναι σε διαδιασία προσλήψεων και στελέχωσης της νέας ομάδας αναθεωρητών ύπνου. Οι 5 επιλεγμένοι υποψήφιοι θα δοκιμάσουν στρώματα για τη διάρκεια ενός μήνα και θα τα αξιολογήσουν με βάση την ποιότητα του ημερήσιου ύπνου τους. Στόχος είναι να καταγραφεί ο αντίκτυπος του ύπνου ανάλογα με το στρώμα στη γενική ευημερία, υγεία, διάθεση και παραγωγικότητα των αξιολογητών. Μια νέα, διαδραστική και μοντέρνα μέθοδος μάρκετινγκ που αναμένεται να δούμε και σε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες στο εγγύς μέλλον. Το βασικό καθήκον κάθε προσληφθέντα στο συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι απλώς μετά από κάθε υπνάκο να καταγράψουν τη διάθεσή σας, τα συναισθήματά τους και τα επίπεδα ενέργειάς τους.

- Διαφήμιση -

Αν το μαγικό τζίνι εμφανιζόταν ποτέ μπροστά μας είναι πολύ πιθανό να του ζητάγαμε μια τέτοια δουλειά! Οι μόνες προϋποθέσεις είναι να είσαι άνω των 18 ετών, να μπορείς να κοιμάσαι κάθε μέρα χωρίς πρόβλημα και να δεσμευτείς να συνεχίσεις…

- Διαφήμιση -