- Διαφήμιση -
Print Friendly, PDF & Email

Το Κέντρο Διοτίμα διοργανώνει μια σειρά από επιμορφωτικές δράσεις σχετικά με το φύλο και την έμφυλη ισότητα.

Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν και στοχεύουν στον εμπλουτισμό των γνώσεων των συμμετεχουσών/όντων πάνω σε θέματα που αφορούν τις έμφυλες ταυτότητες, την έμφυλη βία, την κουλτούρα του βιασμού, τη συναίνεση και την προώθηση υγιών διαπροσωπικών σχέσεων. Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των δράσεων, είναι απαραίτητη η συμμετοχή και στις δύο μέρες του κάθε κύκλου.

Όλες οι πληροφορίες ΕΔΏ.

Πρόγραμμα σεμιναρίων:

1 & 7 Νοεμβρίου 2022 : Κύκλος σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για ζητήματα έμφυλης ισότητας και έμφυλης βίας. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί online, μέσω της πλατφόρμας zoom.

15 & 22 Νοεμβρίου 2022 (15:00-20:00): Επιμορφωτική δράση για νέες/ους 16-30 ετών για ζητήματα φύλου, διαθεματικότητας και έμφυλης βίας. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην Αθήνα.

25 (15:00-20:00) & 26 (11:00-16:00) Νοεμβρίου 2022: Επιμορφωτική δράση για νέες/ους 16-30 ετών για ζητήματα φύλου, διαθεματικότητας και έμφυλης βίας. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην Αθήνα.

- Διαφήμιση -

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής για κάθε σεμινάριο είναι 4 εργάσιμες πριν την έναρξή τους. Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα, θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήματα σχετικά με τις επιμορφώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το [email protected] ή στο 6998149977.

Οι επιμορφώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «EUALGEN: Νέοι και νέες για την ισότητα των φύλων».

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 43A , 104 33 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 0030-210-3244380
Email: [email protected]
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή : 10:00 – 17:00

Το έργο «EQUALGEN: Νέοι και νέες για την ισότητα των φύλων» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Διοτίμα και εταίρους το Anasa Cultural Center και τους Emantes International LGBTQIA+ Solidarity.

Το πρόγραμμα Activecitizensfund, ύψους € 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προ-γράμματος Activecitizensfund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr.

- Διαφήμιση -