- Διαφήμιση -
Print Friendly, PDF & Email

Διορθώστε μας αν κάνουμε λάθος, αλλά δεν υπάρχει ωραιότερη συντροφία στις καλοκαιρινές μας διακοπές από ένα ωραίο βιβλίο. Ακόμα και στην πιο… ανυπόφορη συνθήκη, όπως το να φτάσουμε επιτέλους στον θερινό προορισμό μας, αρκεί να ανοίξουμε ένα βιβλίο, ώστε να αφεθούμε στην πλοκή του η/και στον συναρπαστικό κόσμο του. Βέβαια το ποιός κόσμος και ποιανού συγγραφέα θα είναι αυτός, είναι πάντα μια δύσκολη επιλογή.

Την λύση στο παραπάνω πρόβλημα έρχονται να προσφέρουν έξι εκδοτικοί οίκοι που μέσα από το αφιέρωμα-οδηγός του CalendArt μας προτείνουν νέες και αγαπημένες κυκλοφορίες, που σίγουρα θα μονοπωλήσουν τις λογοτεχνικές ορέξεις σας κατα την διάρκεια των διακοπών σας και μέσω της καλοκαιρινής ραστώνης!

Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή

Το υπέροχο κάθαρμα

Συγγραφέας: Βαγγέλης Ηλίας

Υπόθεση: Οι απρόσµενες συγκυρίες της ταραγµένης αυτής εποχής, οδηγούν τον γοητευτικό νεαρό, Γρηγόρη Παπαδόπουλο, να καταλήξει από απλός Ανθυπολοχαγός του Πεζικού, ένας κατάσκοπος στο Παρίσι. Για λογαριασµό ποιανού όµως;

Ίντριγκες, προδοσίες, ψέµµατα, ερωτικά παιχνίδια, αλλά και δολοφονίες, εξελίσσουν τον πρωταγωνιστή µας σε έναν αληθινό αντιήρωα, το όνειρο του οποίου για κοινωνική και οικονοµική ανέλιξη, θα γίνει εντέλει εφιάλτης.

Μια απίστευτη περιπέτεια που ξεκινά στους πορτοκαλεώνες του Άργους και εξελίσσεται σε Ελλάδα, Αµερική, Γαλλία, ∆υτική Γερµανία και Αγγλία. Σαν άλλος Τζέι Γκάτσµπυ, ο Γρηγόρης θα πέσει στη µόνη παγίδα που ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει: Να αφήσει µια γυναίκα να τινάξει τα πάντα στον αέρα, το δικό του «πράσινο φως στην άκρη του µόλου»…

Ένα καταιγιστικό αστυνομικό μυθιστόρημα, µε αγωνία, ερωτισµό, ανατροπές και το άρωµα µιας παλιάς, αλλόκοτης εποχής.

Πληροφορίες

Η Βασίλισσα του Χρόνου

Συγγραφέας: Χριστίνα Μ. Ψύλλα

Υπόθεση: Πριν λίγο καιρό, έµαθα ότι η οικογένειά µου ήταν ένα ψέµα. Έχασα την καλύτερή µου φίλη και βρέθηκα αντιµέτωπη µε έναν ακόµα θανάσιµο εχθρό. Όλα αυτά µου έδειξαν τι πραγµατικά είµαι:

Ένα πιόνι.

Φιλίες δοκιµάζονται, µυστικά ξεσκεπάζονται και νέες µαγικές δυνάµεις κάνουν τη ζωή στη Νηµφαιά Ακαδηµία πιο επικίνδυνη από ποτέ. Τα Παιχνίδια Μάχης ξεκινούν την κατάλληλη στιγµή για να τραβήξουν την προσοχή από ένα καλά προµελετηµένο σχέδιο, που φαίνεται να οδηγεί στα πιο καταχθόνια µονοπάτια. Για ένα πράγµα είµαι σίγουρη.

Είµαι µια Ελεγκάντι. Είµαι αναγκασµένη να εκπληρώνω τα θέλω άλλων, να υπηρετώ. Όµως όχι πια. Θα πάρω πίσω τη ζωή που µου έκλεψαν, όποιες και αν είναι οι συνέπειες.

Πληροφορίες

Κάποτε στο Μαρόκο

Συγγραφέας: Αντιγόνη Γκούρα

Υπόθεση: Μαρόκο, η χώρα των αντιθέσεων. Ένας τόπος όπου η οροσειρά του Άτλαντα αγναντεύει τον Ωκεανό και οι ακτές ενώνονται µε την έρηµο Σαχάρα, εκεί που οι κόκκοι της άµµου συναγωνίζονται σε αριθµό εκείνους της κλεψύδρας του χρόνου. Στο Μαρόκο θα συναντηθούν οι δρόµοι των τεσσάρων, άγνωστων µεταξύ τους πρωταγωνιστών µας, στην πορεία τους ανάµεσα σε πολύβουες πόλεις και την απεραντοσύνη της ερήµου.

Η Εκάβη αναµετριέται µε το παρελθόν και δίνει τον δικό της ορισµό για τον έρωτα και την αγάπη. Ο Μάνος βρίσκει στις δονήσεις της µουσικής τη δική του θεραπευτική πρόταση. Η Ιφιγένεια προσπαθεί να διαχειριστεί τις αλλαγές στη ζωή της, ανακαλύπτοντας πως το ψυχολογικό αξίωµα που κυριαρχεί στις ανθρώπινες σχέσεις είναι ότι µας έλκει το γνώριµο και όχι το ευχάριστο. Ο Κωνσταντίνος, οδηγούµενος για ακόµα µια φορά από το πάθος του τζόγου, βρίσκει τον εαυτό του ταξιδεύοντας ανάµεσά τους.

Ένα ψυχολογικό μυθιστόρημα με φόντο τα στενά του Γιβραλτάρ, όπου, ανάμεσα από μύθους και την πραγματικότητα, οι ταξιδιώτες βλέπουν τους εφιάλτες να ζωντανεύουν σαν σκελετοί και αναμετριούνται μαζί τους. Θα καταφέρουν να τους ρίξουν στον ωκεανό;

Πληροφορίες

Νυχτερινό Τρένο

Συγγραφέας: Κατερίνα Θεοδώρου

Υπόθεση: Η Αγγελική Μαρτίνου, µια νεαρή γυναίκα, ξυπνά σε έναν έρηµο σταθµό τρένων. Το τοπίο µοιάζει εντελώς άγνωστο σε αυτήν. Δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί ενώ η άγνοια για το παρελθόν της µεγαλώνει τη δυσφορία της. Ο παγωµένος αέρας, το σκοτάδι και τα θηρία του δυσχεραίνουν περισσότερο τη θέση της. Όταν µια αγέλη λύκων οσµίζεται τον φόβο της και πλησιάζει επικίνδυνα, το Νυχτερινό Τρένο σαν από µηχανής θεός, σταµατά στην έρηµη πλατφόρµα και την καλεί σε επιβίβαση.

Το ταξίδι για το Άγνωστο µόλις ξεκινά…

Γρήγορα διαπιστώνει ότι δεν είναι µόνη της σε αυτήν την περιπέτεια. Δυο γυναίκες και τρεις άνδρες συναντιούνται στο ίδιο βαγόνι, έχοντας την ίδια σύγχυση. Ωστόσο, ο καθένας τους φαίνεται πως κρύβει θανάσιµα µυστικά. Το Νυχτερινό Τρένο επιταχύνει επικίνδυνα και οδεύει στον εκτροχιασµό.

…µόνο που σε αυτό το τρένο τίποτα δεν είναι όπως δείχνει…

Πληροφορίες

Διαβάστε τη συνέντευξη του CalendArt με την Κατερίνα Θεοδώρου

Εκδόσεις Κυψέλη

Σανταράμ

Συγγραφέας: Γκρέγκορι Ντέϊβιντ Ρόμπερτς

Υπόθεση: Το Σανταράμ είναι ένα ημιαυτοβιογραφικό μυθιστόρημα επικών διαστάσεων με εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες ανά τον κόσμο. Η διεθνής κριτική το υποδέχτηκε με διθυράμβους, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα λογοτεχνικό αριστούργημα ανεκτίμητης ομορφιάς.

Ο αφηγητής είναι φυγάς. Μετά τον χωρισμό από τη γυναίκα του και αφού χάνει την επιμέλεια της κόρης του η ζωή του μεταμορφώνεται σε μια σκοτεινή άβυσσο. Από μελετητής της φιλοσοφίας και πολιτικός ακτιβιστής στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης μετατρέπεται σε έναν επαναστάτη που χάνει τα ιδανικά του στη ηρωίνη, σε έναν φιλόσοφο που χάνει την ακεραιότητά του στο έγκλημα, σε έναν ποιητή που χάνει την ψυχή του σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας· σε έναν από τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους στην Αυστραλία.

Καταδικάζεται σε είκοσι χρόνια φυλάκιση για ένοπλη ληστεία, αλλά καταφέρνει να δραπετεύσει από τη φυλακή του Πέντριτζ. Και όταν ως φυγάς καταφεύγει στη Βομβάη, αρχίζει το απίθανο οδοιπορικό του προς κάτι απροσδιόριστο· ίσως προς αυτό που κάποιοι αποκαλούν νόημα της ζωής.

Μπλέκεται με τους ανθρώπους της πόλης δημιουργώντας δεσμούς ζωής με κάποιους από αυτούς, ερωτεύεται, προδίδει και προδίδεται, ζει κατ’ επιλογή στην παραγκούπολη βιώνοντας την απόλυτη φτώχεια, σκαρφαλώνει στα ανώτερα κλιμάκια της μαφίας της Βομβάης, φυλακίζεται και βασανίζεται βάναυσα, συμμετέχει σε ταινίες του Μπόλιγουντ, πολεμάει στο Αφγανιστάν βιώνοντας τη φρίκη και το παράλογο του πολέμου, μα κυρίως προκαλεί τα όριά του βουτώντας στα απύθμενα βάθη της ανθρώπινης ύπαρξης.

Πληροφορίες

Εκδόσεις Κύφαντα

ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ! Η δηλητηριάστρια της Μάνης

ΤΕΤΡΑΚΙΣ.jpg

Συγγραφέας : Παναγιώτης Γιαννουλέας

Υπόθεση: Η Αικατερίνη Δημητρέα, η «δηλητηριάστρια της Μάνης», όπως έχει καταγραφεί στα εγκληματολογικά χρονικά της χώρας η ηρωίδα του παρόντος μυθιστορήματος.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα κατά συρροή δολοφόνος και η τελευταία γυναίκα που εκτελέστηκε στην Ελλάδα.

Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση, στις αρχές της δεκαετίας του ’60, μονοπωλούσε τα δημοσιεύματα τόσο του τοπικού όσο και του αθηναϊκού Τύπου. Ακόμα και σήμερα, εφημερίδες, sites και τηλεοπτικές εκπομπές, ασχολούνται συχνά με τη «δηλητηριάστρια της Μάνης».

Τα πραγματικά γεγονότα εκείνης της εποχής, τα οποία ο συγγραφέας έζησε στο εφηβικά του χρόνια, υπεισέρχεται η μυθοπλασία…

- Διαφήμιση -

Το βιβλίο αφιερώνεται στη μνήμη των θυμάτων της δηλητηριάστριας.

Πληροφορίες

Φόνισσες (2η έκδοση)

ΦΟΝΙΣΣΕΣ 2η Έκδοση.jpg

Συγγραφέας: Νίνα Κουλετάκη

Υπόθεση: Ο βίος και τα έργα σαράντα και πλέον γυναικών δολοφόνων που έδρασαν ανά την υφήλιο εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια.

Σκοτώνουν για λόγους ερωτικούς, οικονομικούς, πολιτικούς, θρησκευτικούς, ρατσιστικούς.

Ενίοτε σκοτώνουν επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή. Σκοτώνουν ακόμη και χωρίς λόγο.

Δολοφονούν γονείς, συγγενείς, συζύγους, εραστές, αντιπάλους, εχθρούς, φίλους, αφεντικά, ανθρώπους που φροντίζουν. Δολοφονούν παιδιά. Τα δικά τους και άλλων.

Γίνονται φόνισσες σε όλες τις ηλικίες, από μικρά κορίτσια μέχρι ηλικιωμένες γυναίκες.

Χρησιμοποιούν δηλητήρια, μαχαίρια, τσεκούρια, σφυριά, διάφορα αντικείμενα, φάρμακα, σχοινιά, πυροβόλα όπλα, τα γυμνά τους χέρια.

Βρίσκονται σε μανία, σε υστερία, σε κατάθλιψη, σε απόλυτη ηρεμία.

Είναι θεότρελες και έχουν σώας τας φρένας.

Κατάγονται από όλες τις χώρες, ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Δυο χιλιετίες, που οι φόνισσες τις διάβηκαν αφήνοντας ματωμένα χνάρια.

Πληροφορίες

Μαίρη Γκρι

Συγγραφέας : Φωτεινή Ναούμ

Υπόθεση:

Η Μαίρη, είναι μια γυναίκα εγκλωβισμένη στον μικρόκοσμο της. Σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη. Ιδιότητες που απομυζούν την πραγματική της σύσταση. Της λείπει ο έρωτας, η αγκαλιά, το σεξ. Τα ονειρεύεται κάθε στιγμή.

Και τότε, της γίνεται η πρόταση να κάνει ένα ταξίδι επαγγελματικό, που υπόσχεται και άλλα. Πόσο εύκολο είναι για τη μέση γυναίκα να τους παρατήσει όλους και να φύγει; Τι χρειάζεται να ρισκάρει για να κερδίσει κάτι που θέλει πολύ; Κι αν το αποφασίσει, θα είναι τα πράγματα με το μέρος της;

Η Μαίρη γκρι είναι μια νουβέλα της υπαρξιακής ανησυχίας της σύγχρονης γυναίκας. Του σύγχρονου ανθρώπου μέσα στην οικογένεια. Καταπιάνεται με το πώς ένα ζευγάρι, δυο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν κάποτε, φτάνουν να γίνονται απλοί συγκάτοικοι, και τι γίνεται στην περίπτωση που έστω ο ένας απ’ τους δυο, διεκδικεί το δικαίωμά του στον έρωτα, το δικαίωμά του στη ζωή, χωρίς ωστόσο να θέλει να διαταράξει τη γαλήνη της καθημερινότητας.

Πληροφορίες

Εκδόσεις Οσελότος

Ένα Βαλς κάτω από τ’αστέρια

Συγγραφέας : Μαίρη Ελευθεριάδου

Υπόθεση:

«Υπάρχουν και οι ξαφνικές μπόρες».
«Μα οι μπόρες της καρδιάς είναι χειρότερες».


Η Αμαλία με τον Λουκά γνωρίζονται ένα πρωινό στη Φιλοσοφική. Η έλξη μεταξύ τους είναι αμοιβαία, ώσπου διαπιστώνουν ότι διαφέρουν σαν τη μέρα με τη νύχτα. Ένα τηλεσκόπιο και ένας χορός κάτω από τ’ αστέρια μπορούν να τα αλλάξουν όλα; Μια ιστορία για δυο αντίθετους (ή μήπως ίδιους;) χαρακτήρες που παλεύουν με τα δυνατά τους συναισθήματα, ενώ η μουσική κυριαρχεί στην καθημερινότητά τους.

Πληροφορίες

Διαβάστε τη συνέντευξη της Μαίρης Ελευθεριάδου για το πρώτο της βιβλίο Το πιο μελωδικό ρεφρέν

Εκδόσεις Εκκρεμές

Σπίτια και Τάφοι

Συγγραφέας : Μπερνάρντο Ατσάγα

Υπόθεση:

Σε ένα αρτοποιείο του Ουγκάρτε, στη Χώρα των Βάσκων, ένα παιδί επιστρέφει από το καλοκαιρινό σχολείο στη Γαλλία έχοντας χάσει τη μιλιά του. Εκεί θα γνωρίσει αληθινούς φίλους και μαζί τους θα ζήσει τις παράξενες περιπέτειες γύρω από το κανάλι που κατεβαίνει από το βουνό. Καθώς η δικτατορία του Φράνκο οδεύει προς το τέλος της, αλλάζει και η ζωή μιας παρέας φίλων, φαντάρων που περιμένουν το απολυτήριο
ενώ κρύβουν στο στρατόπεδο το πιο παράξενο κατοικίδιο, αγνοώντας ότι η τραγωδία πάντα καραδοκεί. Όταν, πολλά χρόνια αργότερα, οι απεργίες συνταράζουν τα ορυχεία του Ουγκάρτε, θα δώσουν και το έναυσμα για μια ιστορία εκδίκησης που λες και έχει βγει από νουάρ μυθιστόρημα. Συνάμα, κάθε πρωταγωνιστής κουβαλάει και τη δική του προσωπική ιστορία, με τα τραύματα και τις αγωνίες, με τα μυστικά και τις σιωπές, ενώ ο κόσμος τριγύρω αλλάζει και εισβάλλει στην κοινότητα του Ουγκάρτε – τηλεόραση, ριάλιτι, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φέρνουν κοντά στη μικρή κοινότητα μέχρι και το μακρινό Τέξας. Πενήντα χρόνια ιστορίας της Χώρας των Βάσκων, μέσα από διαδρομές που τέμνονται, μέσα από ζωές που διασταυρώνονται και μετά πάλι απομακρύνονται, καθώς οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες ζουν φιλίες, αποχωρισμούς, χαρές και λύπες, και με τη φύση γύρω να σημαδεύει πάντα τη ζωή.

Πληροφορίες

Εν ευθέτω χρόνω

Συγγραφέας : Απόστολος Παληός

Από τις εκδόσεις Εκκρεμές κυκλοφόρησε η πρώτη ποιητική συλλογή του Απόστολου Παληού, καταξιωμένου
σολίστα στο πιάνο και δρ. μουσικολογίας. Τριάντα τρία ποιήματα σε μια καλαίσθητη έκδοση με τίτλο Εν
ευθέτω χρόνω.


ΘΕΩΡΗΜΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ
Εκεί όπου τέμνονται
η τσαλακωμένη επιθυμία μου
με την ατσαλάκωτη προσδοκία σου
ορίζεται η Ευτυχία.
Έστω ότι το σημείο τυχαίας τους συνάντησης
τοποθετείται στο άπειρο…
ξέρεις πού να ψάξεις για Αλήθεια.

Πληροφορίες

Μαύρο Νερό

Συγγραφέας : Ελφρίντε Γέλινεκ

«Αδειάστε τον δρόμο αμέσως, αλλιώς αυτός ο λαγνoβόρος επιβολέας της τάξης θα σας τσαλαπατήσει, στους ανοιχτούς δρόμους που όλοι του ανήκουν, θα σας ξυλοκοπήσει ή έστω με το αμάξι θα σας καβαλήσει το κεφάλι, να σας το σπάσει! Πήρατε κιόλας θέση; Βάλατε το κεφάλι κάτω από τους τροχούς; Έτσι! Την ψήφο τη ρίξατε; Δεν πήρατε απόφαση ακόμα; Δεν πειράζει, την πήραν αυτοί για εσάς». Η Ελφρίντε Γέλινεκ, μια από τις πιο προικισμένες και αμφιλεγόμενες συγγραφείς της Ευρώπης, γεννήθηκε στο Mürzzuschlag της Αυστρίας στις 20 Οκτωβρίου 1946 και μεγάλωσε στη Βιέννη, όπου σπούδασε μουσική στο περίφημο Ωδείο της πόλης, θεατρολογία και ιστορία της τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης.

Για την εξέχουσα συμβολή της στη γερμανική λογοτεχνία –θεατρικά, ποίηση, πεζά– της απονεμήθηκαν τα βραβεία Heinrich Böll (1986), Georg Büchner (1998), Heine (2002), Franz Kafka (2004), με κορύφωση το Νόμπελ Λογοτεχνίας (2004) που της απένειμε η Σουηδική Ακαδημία για «τη μουσική ροή των φωνών και αντιφώνων, που αποκαλύπτουν τον παραλογισμό των κοινωνικών κλισέ και της υποδουλωτικής τους δύναμης».

Πληροφορίες

Εκδόσεις 24γράμματα

Ίλιεν, Η επικράτηση

Συγγραφέας : Θεόδωρος Παπαναγιώτου

Υπόθεση:

Ίσως το πιο συγκλονιστικό βιβλίο στην κατηγορία της επικής φαντασίας. Σε ένα μυθικό βασίλειο, στη μητρόπολη Μπεθέντριλ, ένας φιλόδοξος μάγος έχει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο: να γίνει βασιλιάς. Στην προσπάθειά του για την απόκτηση του θρόνου, δεν διστάζει να επιστρατεύσει ακόμα και τις πιο σκοτεινές δυνάμεις. Ώσπου βρίσκεται αντιμέτωπος με την Ίλιεν και το τσίμπημα ενός σκορπιού, που θα ανατρέψει τα πάντα. Μαγεία, πολεμικές συγκρούσεις και πολύπλευροι χαρακτήρες, δημιουργούν ένα απαράμιλλο σκηνικό έντασης και αγωνίας. Ένα έργο με κοινωνικές προεκτάσεις, συνεχή δράση, πλούσιο σε μυστήριο και δολοπλοκίες.

Πληροφορίες

Μαντώ Μαυρογένους, μια Μυκονιάτισσα στο βωμό της ελευθερίας

Συγγραφέας : Βασιλική Πιτούλη

Αν οι ήρωες κρίνονται από την προσφορά και την ανιδιοτέλεια, τότε η Μαντώ Μαυρογένους βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των
αγωνιστών του Εικοσιένα. Η ζωή και το έργο μιας γυναίκας σε ταραγμένη εποχή, τότε που μια φούχτα Έλληνες ραγιάδες, προσπάθησαν να αποτινάξουν τον ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η Ελληνική Επανάσταση και πώς συνέβαλλε στο όραμα αυτό η
φημισμένη Μυκονιάτισσα.

Απόσπασμα από το βιβλίο:

Η Μαντώ δεν ήταν μια οποιαδήποτε γυναίκα, είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή για την συμμετοχή της στον Αγώνα, και κυρίως, να γίνεται
γνωστή και διάσημη έξω από τα στενά ελλαδικά σύνορα, στην Ευρώπη. Με την γοητευτική της προσωπικότητα, την γλωσσομάθεια, την περίφημη επιστολή που είχε απευθύνει προς τις Παρισινές κυρίες, με την ανδρεία και την αφοσίωσή της στον Αγώνα για την ελευθερία της
πατρίδας της, είχε γίνει σύμβολο που φιγουράριζε σε ζωγραφικούς πίνακες και ακουγόταν σε τραγούδια.

Πληροφορίες

Το στοιχειωμένο σπίτι των γιατρών

Συγγραφείς : Αλεξάνδρα Τσιλιμπάρη, Παναγιώτης Τουρναβίτης

Τρεις φίλοι γιατροί από την Μόντενα της Ιταλίας, μετά από μια αποτυχημένη εξέγερση της μυστικής οργάνωσης της Ιταλικής
Καρμποναρίας για την ιταλική ενοποίηση, διέφυγαν από βέβαιο θάνατο. Έφτασαν κυνηγημένοι και καταρρακωμένοι
στην Περούτζια της Ιταλίας. Από την Περούτζια ως πολιτικοί φυγάδες, εξόριστοι από την πατρίδα τους, έφτασαν, μέσα από απίστευτες περιπέτειες στην Κέρκυρα, στο «στοιχειωμένο σπίτι των γιατρών», που τους χάραξε μια διαφορετική ζωή. Οι αισθήσεις τους έγιναν παραισθήσεις, συνάντησαν παράξενα πλάσματα της φαντασίας ή της πραγματικότητας στη «γέφυρα των γιατρών». Ανεξιχνίαστοι θάνατοι στο «σπίτι της εξορίας». Ο Αλμπέρτο Ρομάνο, γιατρός και πρωταγωνιστής των εξελίξεων δρούσε αθόρυβα πίσω από τις επάλξεις. Τραγικός ήρωας με ερωτήματα που αφορούν το εαυτό του και την πολυτάραχη ζωή του. Άραγε, θα υπάρξουν απαντήσεις ή η μοίρα θα βαραίνει πάντοτε τον άνθρωπο;

Πληροφορίες

- Διαφήμιση -