- Διαφήμιση -

Σας αρέσει η κωμωδία του Οδυσσέα Ντενίζ Ουρέμ; Σας αρέσει η κωμωδία του Αλέξανδρου Πασπαρδάνη; Έχετε να πάτε σε παράσταση stand up comedy 17 χρόνια γιατί περιμένατε να παίξουν αυτοί οι δύο μαζί; Που σημαίνει ότι το περιμένατε πολύ πριν αρχίσουν καν το stand up, κάτι που φανερώνει αξιοπρόσεκτη διορατικότητα; Ε, τώρα θα παίξουν μαζί.

Οι δύο κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και εμφανίζονται μαζί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στις 21:00, στον χώρο του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Calderone, στην οδό Μελενίκου 31, στον Βοτανικό.

Όσοι πιστοί του stand up comedy, και όχι μόνο, ας προσέλθουν και για αρχή ας βιαστούν να κλείσουν θέση, καθώς ο αριθμός είναι περιορισμένος. Η είσοδος είναι 10 ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπίρα.

Για να κρατήσετε θέση, πατήστε ΕΔΩ.

- Διαφήμιση -

Σεμινάριο stand up comedy με τον Αλέξανδρο Πασπαρδάνη

Είσαι ο αστείος της παρέας; Τόσο το καλύτερο για την παρέα σου! Θεωρείς ότι το γέλιο είναι αυτό που λείπει από τον κοσμάκη στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε; Ωραίο λεξιλόγιο αλλά δεν ζούμε στο 1960!

stand up comedy

Γενικά θες να μάθεις τα «μυστικά του γέλιου»; Υπάρχουν αρκετά αντρικά περιοδικά γεμάτα τέτοιες και πολλές ακόμα παραπλήσιες ανοησίες! Από την άλλη αν σε ενδιαφέρει ένα συγκριτικά νέο παραστατικό καλλιτεχνικό είδος με συγκεκριμένες αναφορές και ιδιαίτερες απαιτήσεις φόρμας και απόδοσης, αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το ξεκινήσεις ή πώς θα εξελίξεις τις μελλοντικές σου απόπειρες, αυτό το workshop μπορεί να σε βοηθήσει στις αναζητήσεις σου.

Την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μάϊου 2022, 18:00 – 20:00, μπορείς να παρακολουθήσεις σεμινάρια με τον Αλέξανδρο Πασπαρδάνη σχετικά με το stand up comedy.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 90 ευρώ (στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ.

- Διαφήμιση -