- Διαφήμιση -

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα σηκωνόντουσαν πολλά φρύδια από την έκπληξη. Πλέον δεν προκαλεί καν εντύπωση. Η ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» αναβάλλεται ξανά λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού και η πρεμιέρα από ανοιξιάτικη γίνεται φθινοπωρινή. Η προβολή στους κινηματογράφους μετατέθηκε από τις 2 Απριλίου για τις 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας, με την ελπίδα πως αυτή τη αναβολή θα είναι και η τελευταία. Το κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλου του κομψού και γοητευτικού πράκτορα 007 αποτελεί ένα από τα πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά γεγονότα για το 2021, αλλά οι περισσότεροι έτρεφαν ελπίδες πως θα μας απασχολούσε αρκετά νωρίς μέσα στη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση της MGM και της Universal (κάτοχοι δικαιωμάτων του Τζέιμς Μποντ στη Βόρεια Αμερική και Διεθνώς αντίστοιχα), ίσως οδηγήσει και άλλες εταιρείες να μεταθέσουν τις ημερομηνίες προβολής και άλλων ταινιών που επρόκειτο να προβληθούν το πρώτο τρίμηνο του 2021. Το «No Time to Die» είχε ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά του το 2019, με τη πρεμιέρα να είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020. Με τις κινηματογραφικές αίθουσες όμως να παραμένουν κλειστές, και με την κατάσταση να μην καλυτερεύει όσον αφορά την πανδημία, η ταινία θα ακολουθήσει τη γενικότερη διαδρομή της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ελπίζοντας πως η τρίτη αναβολή δε θα αποτελέσει και…φαρμακερή. Το ενδεχόμενο βέβαια να διατεθεί για προβολή σε streaming πλατφόρμες, όπως συνέβη με ταινίες της Disney Plus και του HBO Max παραμένει μακρινό σενάριο.

- Διαφήμιση -

Το «No Time to Die» υπολογίζεται πως κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια για τη παραγωγή του και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κάρι Τζότζι-Φουκουνάγουα. Πρωταγωνιστούν εκτός άλλων οι Ντάνιελ Κρέγκ, Ράμι Μάλεκ, Λέα Σεντού, Κρίστοφ Βάλτζ, Ράλφ Φαίνς, Τζέφρι Ράιτ και Νόμι Χάρρις.

- Διαφήμιση -