- Διαφήμιση -

Με την σταδιακή επιστροφή σε μια αμφιλεγόμενη “κανονικότητα” και σε μια λίγο πιο φυσιολογική ζωή, η επιθυμία για ταξίδια γίνεται όλο πιο έντονη! Έχουμε κάποια καλά νέα λοιπόν, καθώς 60.000 νέοι Ευρωπαίοι θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν Interrail pass για να ταξιδέψουν ελεύθερα σε όλη την ήπειρο μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ως μέρος του προγράμματος DiscoverEU που ξεκίνησε το 2018, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει δωρεάν κάρτες Interrail σε νέους ηλικίας 18 ετών. Ωστόσο φέτος, λόγω των ιδιόμορφων συνθηκών της πανδημίας και της αναβολής της έκδοσης του 2020 – θα μπορούν να κάνουν αίτηση και οι νέοι ηλικίας 19 και 20 ετών, προκειμένου να επωφεληθούν της ευκαιρίας να ταξιδέψουν με τρένο στην Ευρώπη!

- Διαφήμιση -

Δεδομένου ωστόσο ότι η κατάσταση με την πανδημία παραμένει ακόμα αβέβαιη και ασταθής, θα προσφέρονται σε όλους τους ταξιδιώτες ευέλικτες κρατήσεις χάρη στο νέο «Mobile Pass». Η ημερομηνία αναχώρησης θα μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή πριν από την αναχώρηση ή μέχρι τη λήξη της περιόδου του ταξιδιού.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 στις 12:00 μ.μ., εδώ. Θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο άτομα που έχουν γεννηθεί μεταξύ 1 Ιουλίου 2001 και 31 Δεκεμβρίου 2003. Οι τυχεροί επιλαχόντες θα μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι και 30 ημέρες και το ταξίδι τους πρέπει να πραγματοποιηθεί μεταξύ Μαρτίου 2022 και Φεβρουαρίου 2023.

- Διαφήμιση -